Takida

Scandinavium
530 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Ett av Sveriges absolut största rockband tar plats på Scandinaviums scen

Efter att ha firat 20 år som band med en utsåld turné 2019 är nu Takida tillbaka igen. I december kommer de till Göteborg för en stor arenakonsert. Fansen kan räkna med allt det bästa när ett av landets största rockband ställer sig på Scandinaviums scen.

”Att vi ser fram emot detta är en underdrift, vi längtar ihjäl oss och det ska bli så jäkla kul att få uppleva publiken och scenen igen. Vi ses!”
Robert Pettersson, Takida.

"Det känns fantastiskt att få släppa en ny konsert efter så lång tid, äntligen! Dessutom med ett av Sveriges största rockband. Vi saknar live och ser verkligen fram emot att välkomna Takida och deras fans till Scandinavium i december." Lotta Nibell, vd på Got Event.

Aktuella med ny musik

Förutom en grym live-upplevelse kan fansen räkna med att få höra ny musik under konserten. I augusti släppte Takida det nya albumet "Falling from fame" med singlarna “Goodbye” och “In Spite of Everything”. Med sig på turnén har Takida dessutom de två banden Nestor och Normandie.

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

530 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Läktare: 530 kr
Ståplats: 530 kr
Rullstolsplats: 530 kr

Samtliga priser inklusive serviceavgifter.
Max 15 biljetter per bokning.

Rullstolsbiljetter bokas via ticketmaster.se eller via Ticketmaster call center 0776-70 77 77. 1 medföljare får följa med fritt utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Boka bord på Scandinaviums restauranger

Informationssymbol.

Covid-19

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen – tryggt och säkert!

Vaccinationsbevis från och med 1 december 2021

Vi vill erbjuda säkra och trygga evenemang! Därför vill vi uppmärksamma dig på att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på inomhusevenemang på våra arenor.

Om vaccinationsbevis

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa