Star Wars

Scandinavium
530 - 898 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Upplev filmklassikern "Stjärnornas krig" på ett helt nytt sätt

I april visas succén Star Wars: A New Hope, Live In Concert på Scandinavium! Samtidigt som filmen visas i sin helhet på stor duk spelar Stockholm Concert Orchestra den mäktiga originalmusiken skriven av John Williams live. Missa inte chansen att uppleva filmklassikern på ett helt nytt sätt!

Sedan premiären på den första filmen för över 40 år sedan har Star Wars-serien fortsatt att fascinera och inspirera publik över hela världen. Handlingen, karaktärerna, specialeffekterna och inte minst musiken har bidragit till att göra filmserien till en av de mest populära i filmhistorien.

Konsertbesökarna kommer att få en fantastisk upplevelse av denna älskade film med live symfonisk musik. Är du ett Star Wars-fan får du inte missa chansen att uppleva filmen Star Wars: A New Hope samtidigt som en symfoniorkester spelar den storslagna musiken live.

Filmen visas på originalspråk (engelska) med svensk textning.

Star Wars: Film Concert Series produceras på licens från Disney Concerts i samarbete med 20th Century Fox och Warner/Chappell Music. STAR WARS and related properties are trademarks and/or copyrights, in the United States and other countries, of Lucasfilm Ltd. and/or its affiliates. © & TM

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

530 - 898 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Åldersgräns 11 år (7 år i vuxens sällskap)

Max 10 biljetter per person. 

Rullstolsplatser köps via ticketmaster.se eller via Ticketmaster call center 0776–707777.
1 medföljare med fritt utan biljett. Entré via Scandinaviums Huvudentré. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T.

Informationssymbol.

Covid-19

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen – tryggt och säkert!

Vaccinationsbevis från och med 1 december 2021

Vi vill erbjuda säkra och trygga evenemang! Därför vill vi uppmärksamma dig på att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på inomhusevenemang på våra arenor.

Om vaccinationsbevis

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa