Harry Potter och Fången från Azkaban™ in concert

Scandinavium
295 - 845 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Harry Potter och fången från Azkaban™ ackompanjeras av Göteborgs Symfoniker

Evenemanget har flyttats fram till den 20 augusti 2022. Köpt biljett för 2020 och 2021 gäller till det nya datumet.

Har du frågor om din biljett/bokning? Skicka ett ärende till Ticketmaster genom att logga in på Mitt konto, välj bokningen det gäller och klicka på ”Behöver du hjälp med denna bokning” längst ner på sidan.

Nu är det dags för den tredje berättelsen om Harry Potter att visas på Scandinavium. Filmen ackompanjeras av fantastisk livemusik framförd av Göteborgs Symfoniker. Det blir en magisk kväll där du får uppleva "Harry Potter och fången från Azkaban™" på ett helt nytt sätt.

Om du älskar J. K. Rowlings saga om Harry Potter har du säkerligen redan läst böckerna och sett filmerna flera gånger om. Nu får du chansen att uppleva magin på ett extra förtrollande sätt. Förra året fick vi njuta av ”Harry Potter och hemligheternas kammare™ In Concert” och nu är det dags för den tredje delen i den klassiska sagan. I augusti visas ”Harry Potter och fången från Azkaban™” på Scandinavium, samtidigt som Göteborgs Symfoniker spelar John Williams fantastiska filmmusik live.

  • Filmen visas med engelskt tal och svensk undertext.
  • Speltid cirka 3 timmar och 15 minuter, inklusive paus.
  • Ingen åldersgräns.

WIZARDING WORLD trademark and logo © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s21)

Cineconcerts logotyp

Göteborgs Symfoniker logotyp

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

295 - 845 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster.

Ladda upp med en à la carte på Pouls restaurang

Sober miljö och förstklassig à la carte kännetecknar Pouls restaurang. Restaurangen är döpt efter arkitekten bakom Scandinavium och ligger i direkt anslutning till våra loger.

Pouls Restaurang
Stämningsfull belysning och dukade långbord i restaurang Glöd Kök & Bar.

Njut av en god buffé på Glöd Kök & Bar

På Glöd Kök & Bar njuter du och ditt sällskap fint komponerade bufféer av modernt och internationellt snitt. Den perfekta uppladdningen för stora och små sällskap.

Glöd Kök & Bar
Informationssymbol.

Covid-19

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen – tryggt och säkert!

Vaccinationsbevis från och med 1 december 2021

Vi vill erbjuda säkra och trygga evenemang! Därför vill vi uppmärksamma dig på att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på inomhusevenemang på våra arenor.

Om vaccinationsbevis

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa