Al Pitcher

Scandinavium
295 - 695 SEK

Köp biljetter
Föregående Nästa

Al Pitcher bjuder på humorshow på Scandinavium

Evenemanget har flyttats till 8 maj 2022 på grund av pandemin. Läs mer på alpitcher.com. Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster.

Al Pitcher är komikern som är känd för att skämta friskt om Sverige. Med flera slutsålda humorshower har han fått svenskar att skratta åt det egna landet – vilket han fortsätter med i sin nya humorföreställning "My happy place" som kommer till Scandinavium våren 2022.

"It’s a dream to play a big arena like Scandinavium and I have loads of time for the Göteborgare, they make the shows, they even have their own unique sense of humor. I can’t wait to make it a special and really funny show, I’m like a kid who has drunk too much Julmust" hälsar en upprymd Al Pitcher.

Al Pitchers happy place

Sverige har blivit Al Pitchers hem och happy place, men han kämpar fortfarande med att förstå sig på svenskarna och de svenska traditionerna. I humorföreställningen "My happy place" får vi höra om hur han försöker hitta sin plats i landet, hur han söker efter lyckan samtidigt som han undrar om den finns, och i sådana fall var den finns.

Raketkarriär i Sverige

Al Pitcher föddes i England, växte upp på Nya Zeeland och flyttade till Sverige 2010. Redan året därpå vann han pris för "Årets bästa manliga komiker" på Svenska Humorgalan. Sedan dess har han turnerat med föreställningar som "Fika Tour", "Påtår", "Nääämen i’ts Al Pitcher" och "Sverige Syndrome". Vi har även sett honom som ett stående inslag i SVT-programmen "Settman på plats" och "Robins". 

Vi ses på Scandinavium!

Biljetter

295 - 695 SEK Köp biljetter

Biljettinformation

Evenemanget har flyttats till 2021 på grund av pandemin. Läs mer på alpitcher.com. Vid frågor om biljetter hänvisar vi till Ticketmaster.

Ladda upp med en à la carte på Pouls restaurang

Sober miljö och förstklassig à la carte kännetecknar Pouls restaurang. Restaurangen är döpt efter arkitekten bakom Scandinavium och ligger i direkt anslutning till våra loger.

Pouls Restaurang
Stämningsfull belysning och dukade långbord i restaurang Glöd Kök & Bar.

Njut av en god buffé på Glöd Kök & Bar

På Glöd Kök & Bar njuter du och ditt sällskap fint komponerade bufféer av modernt och internationellt snitt. Den perfekta uppladdningen för stora och små sällskap.

Glöd Kök & Bar
Informationssymbol.

Covid-19

Här hittar du information om hur vi, tillsammans med våra arrangörer, arbetar för att genomföra evenemangen på ett tryggt och säkert sätt i spåren av covid-19.

Välkommen – tryggt och säkert!

Vaccinationsbevis från och med 1 december 2021

Vi vill erbjuda säkra och trygga evenemang! Därför vill vi uppmärksamma dig på att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på inomhusevenemang på våra arenor.

Om vaccinationsbevis

Biljettkassa

Om det finns biljetter kvar till försäljning på evenemangsdagen kommer de gå att köpa på plats i Scandinaviums biljettkassa.

Scandinaviums biljettkassa